Voita liput kahdelle Tuntematon Sotilas -leffan ennakkonäytökseen!

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotissynttäreitään, ja Suomiautomaatti osallistuu luonnollisesti juhlintaan! Suomiautomaatti on päässyt käsiksi odotetun Tuntematon Sotilas -elokuvan ennakkonäytöslippuihin, joista sinä voit voittaa kaksi pelaamalla kolmea suomalaisten suosikkipeliä Starburst, Gemix tai Gonzo’s Quest.

Tuntematon Sotilas on jokaiselle suomalaiselle tuttu tarina, oli siihen sitten tutustunut alkuperäisen kirjan tai kahden aikaisemman elokuvan kautta. Aku Louhimies on nyt tehnyt romaanista oman elokuvatulkintansa, joka ilmestyy teattereihin 27. lokakuuta 2017.

Nyt kaikilla Suomiautomaatin asiakkailla on mahdollisuus päästä näkemään odotettu elokuva ennen muita, sillä jaossa on 20 leffalippua Helsingissä 24. lokakuuta järjestettävään ennakkonäytökseen. Osallistut kisaan leffalipuista seuraavalla tavalla:

• Mene Suomiautomaatin tilisi ”Bonukset”-osioon ja syötä kuponkikoodi ”SUOMI100”
• Pelaa pelejä Starburst, Gemix ja Gonzo’s Quest aikavälillä 29. syyskuuta – 8. lokakuuta
• Saat yhden arvontalipun jokaista näissä peleissä panostamaasi 10€ kohden
• Osallistuminen ei siis vaadi muuta kuin tavallista pelaamista, ja peleiksi on valittu Suomiautomaatin kolme tällä hetkellä suosituinta peliä. Muista vain syöttää kuponkikoodi, jolla osoitat kiinnostuksesi leffalippuihin!

Oikein paljon onnea!