Avaa yllätyslaatikko päivittäin ja voita mitä tahansa jopa 100 euron ilmaisrahaan asti!

Ehkäpä kesän kuumin kampanja starttaa tänään Rizkin kasinolla, sillä voit saada jopa 100 euroa joka päivä ilmaiseksi!

Yleensä kesäöiden yllätykset näkyvät joko tiliotteessa tai sitten yhdeksän kuukauden viiveellä, mutta meillä asiat ovat toisin. Yllätykset odottavat sinua Rizkillä joka päivä, sillä meillä on käynnissä kesän kuumin kampanja! Takaamme, että nämä yllätykset eivät nosta tuskanhikeä pintaan, joten nyt kannattaa lukea tarkkaan.

Rizkin kuuma kampanja toimii näin

Kampanja alkaa 8.6. kello 12:00 ja loppuu 30.6. kello 23:59. Kun kirjaudut Rizk-pelitilillesi, sinua odottaa kolme laatikkoa, joista jokainen sisältää yllätyksen. Valitse mielestäsi houkuttelevin laatikko ja lunasta yllätyspalkintosi! Laatikot voivat sisältää mitä tahansa jopa 100 euron ilmaisrahaan asti.

Paras osuus on vielä mainitsematta… Saat nimittäin avata uuden laatikon joka päivä kampanjan aikana. Jep, näin on! Valitse laatikkosi huolella ja voit voittaa jopa 100 euroa joka päivä kesäkuun loppuun saakka!

Psst.. Rizk palkitsee jokaisen uuden asiakkaan Wheel of Rizk -ilmaispyöräytyksellä, josta voitat kierrätysvapaita palkintoja 10 ilmaiskierroksesta 25 euroon asti!