3.2 miljoonan Jackpot-voitto Suomeen! Lähde mukaan juhlimaan!

Kuka väitti, että perjantai, 13. päivä on pahan onnen päivä? Suomi on juuri todistanut tämän vääräksi, sillä varhain perjantaiaamuna Suomeen ja suomalaiselle pelaajalle napsahti miljoonien voitto kansainvälisestä Mega Fortune Dreams -pelistä.

Megavoiton summa on huikeat 3,244,277 euroa!

– Melkoinen potti, sai tuore miljonääri sanottua. Nuori mies aikoi lähteä ainakin reissuun, ja lopettaa työt, joita hän on tehnyt opintojen ohessa.
– Opinnot pitää ehdottomasti suorittaa loppuun, mutta töissä en enää opintojen ohessa aio käydä. Elämän perusasiat myös kuntoon, eli auto ja asunto hankintaan, mies kertoi pienen mietinnän jälkeen.

Perjantai 13. päivä on taikauskoisille varmasti epäonnen päivä, mutta suomalaiselle opiskelijalle se oli ihan kaikkea muuta!

Nyt myös sinä pääset tavoittelemaan miljoona voittoja Unibetilta sillä Unibet juhlistaa tapausta antamalla kaikille uusille pelaajilleen 50 ilmaiskierrosta Mega Fortune – jackpot peliin, jossa potti on tällä hetkellä 2,9 miljoonaa!

Pelaajien tulee ainoastaan avata tili ja tehdä vähintään 15€ ensitalletus! Tarjous on voimassa kaikille suomalaisille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Unibetille 16.-22.10 välisenä aikana. Ilmaiskierrokset maksetaan talletusta seuraavana arkipäivänä.

Leave a Reply